Registrace stroje
Košík je prázdný
Zveme Vás na výstavu For Boat 2024 Více informací
Pozor na přeprodej a šedý dovoz lodních motorů Honda Marine! Více informací
Nová BF350 si právě odbyla světovou premiéru v italském Janově Více informací
BF20 nyní za AKČNÍ cenu. Více informací
Hrajeme v seriálu TV Prima "Pod hladinou" Více informací
Dopravní omezení v Praze - Velké Chuchli Více informací

Nafukovací čluny Honda HonWave

Bezpečné, snadno použitelné, stabilní, odolné a sbalené jednou osobou během několika minut. Nafukovací čluny HonWave si zamilují všichni milovníci vody, kteří berou zábavu vážně. 

Závěsné lodní motory

Navenek lodní motory Honda působí nenápadně a nijak zvláště designem nevybočují z řady závěsných lodních motorů. Nicméně svým štíhlým, dynamickým a vyváženým pojetím a dynamickým vzhledem působí svým způsobem "sexy". Zatímco styl závěsného lodního motoru není ničím novým, proporce, tvar, průduchy a povrchová úprava na lodních motorech Honda jsou atributy přímo na svém místě. Jak však dobře víme z mnoha zkušeností i z jiných oblastí života, vzhled ještě není všechno. Počítá se skutečný výkon, ovladatelnost, reakce motoru na povely, životnost, hospodárnost, čistota provozu, spolehlivost, bezpečnost, vybavení a mnoho dalších vlastností. Pod přitažlivým krytem motoru se skrývá skutečný technický skvost, který uspokojí každého milovníka špičkové techniky. Ano, jste tady správně. Závěsné lodní motory Honda právem patří na špičku v nabídce lodních motorů.
Honda je průkopníkem ve světě čtyřtaktních závěsných lodních motorů. V dobách, kdy všichni ostatní nabízely dvoutaktní techniku, šla Honda proti produ tehdejšího myšlení a začala vyrábět čtyřtaktní. Jsou ideální pro pohon jak rekreačních tak i pro profesionáních lodí nebo člunů. 

Lodě a čluny

Široká nabídka lodí a člunů určených jak k reakreačnímu, tak i profesionálnímu použití.

Suchozemské starosti řešíme na www.hondastroje.cz Jdu se na to mrknout
Honda Power Equipment

Motorové stroje Honda se do České republiky začaly oficiálně dovážet v roce 1992. První smlouva o zastoupení byla mezi firmou BG Technik a Honda Motor Co.,Ltd. podepsána 26. 12. 1992. Od té doby je vybudováno kompletní zastoupení Honda Power Equipment (Honda - motorové stroje) včetně dovozních a obchodních služeb prostřednictvím široké dealerské sítě, technickým zázemím s poradenskou a podpůrnou servisní činností. Unikátní systém zásobování náhradními díly umožňuje v případě nutnosti opravit i stroj starý třeba i 20 let.

Vaše důvěra je pro nás zavazující a uděláme vše pro to, aby Honda byla pro Vás nikoliv "starostí", ale zábavou.

Honda Power Equipment BG Technik Vari EGO
Selvo Altendorf OAV Vitap
Honda Auta Honda Moto Global Honda