Registrace stroje
Košík je prázdný

Motory s horizontální hřídelí

Motory Honda s horizontální hnací hřídelí jsou vyráběny v široké nabídce konstrukcí od hobby verzí pod označením GC, přes poloprofesionální verze pod označením GP až po skutečně profesionální motory pod označením GX.

...prostě honda...

Výkonová řada od 2,1 kW do 16,5 kW v jednoválcovém, či dvouválcovém vidlicovém provedení je určena převážně pro pohon strojů z oblastí jako je malá stavební mechanizace, malá komunální a zemědělská technika, zahradní technika, přenosné elektrocentrály, přenosná rámová čerpadla a mnohé jiné.

Semiprofi řada GP

Poloprofesionální motory s horizontální hřídelí Honda GP konstrukčně vychází z osvědčené konstrukce s rozvodovým mechanizmem OHV používaným u profesionálních motorů modelové řady GX s drobnými úpravami. Použité materiály odpovídají poloprofesionálnímu nekomerčnímu či hobby nasazení.

Profi řada GX

Motory Honda GX jsou vhodné pro použití v takových náročných aplikacích jako jsou řezačky betonu, vibrační desky a pěchy, čerpadla, elektrocentrály, hydraulické agregáty, pásové transportéry, motokáry a mnoho dalších. Pokud spatříte na ulici malý stavební stroj, určitě je poháněn motorem Honda.

Honda Power Equipment

Motorové stroje Honda se do České republiky začaly oficiálně dovážet v roce 1992. První smlouva o zastoupení byla mezi firmou BG Technik a Honda Motor Co.,Ltd. podepsána 26. 12. 1992. Od té doby je vybudováno kompletní zastoupení Honda Power Equipment (Honda - motorové stroje) včetně dovozních a obchodních služeb prostřednictvím široké dealerské sítě, technickým zázemím s poradenskou a podpůrnou servisní činností. Unikátní systém zásobování náhradními díly umožňuje v případě nutnosti opravit i stroj starý třeba i 20 let.

Vaše důvěra je pro nás zavazující a uděláme vše pro to, aby Honda byla pro Vás nikoliv "starostí", ale zábavou.

Honda Power Equipment BG Technik Vari EGO
Selvo Altendorf OAV Vitap
Honda Auta Honda Moto Global Honda